De Bruyne kijkt amper voetbal: "Twintig minuten België gezien"

12 april 2016, 09:47

Kevin de Bruyne is één van de duurste spelers in de geschiedenis van het voetbal. Waar hij binnen de lijnen een liefhebber is van het spel, blijkt hij buiten het veld een stuk minder van voetbal te genieten. De middenvelder annex aanvaller van Manchester City keek niet eens de gehele wedstrijd van België tegen Portugal.

"Ik heb zo'n twintig minuten gezien. Er waren zoveel geblesseerden en het was maar een oefenwedstrijd. Ik hecht niet teveel belang aan wat er bij die wedstrijd gebeurd of gezegd is. Er waren te veel veranderingen", biecht De Bruyne op in gesprek met het Belgische Nieuwsblad.

Vanavond (dinsdag) strijdt hij met City tegen Paris Saint-Germain voor een plek in de halve finale van de Champions League. Waar sommige spelers vroeger als klein kind al vol passie naar het miljoenenbal keken, had De Bruyne andere hobby's. "Als kind keek ik daar niet vaak naar. Over het algemeen keek ik niet overdreven veel voetbal. Ook nu ga ik niet speciaal tijd vrijmaken als ik iets anders te doen heb."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen