AC Milan bevestigt vertrek Mihajlovic en aanstellen Brocchi

12 april 2016, 11:14

AC Milan heeft officieel bekendgemaakt dat Sinisa Mihajlovic niet langer trainer is van de club. Verschillende Italiaanse media meldden dat vanmorgen (dinsdag) al, nu heeft de club dat nieuws bevestigd. Christian Brocch neemt tot het einde van het seizoen de honneurs waar.

"AC Milan heeft Sinisa Mihajlovic vrijgesteld van diensten. De club wil hem van harte bedanken voor al het werk dat hij met inzet en integriteit voor de club heeft uitgevoerd", zo valt te lezen op de officiële website van AC Milan. Ondanks zijn inzet waren de prestaties van Milan onder Mihajlovic matig, met de zesde plek op de ranglijst. 

Brocchi is zijn opvolger tot het einde van het seizoen. Op 21 mei zal hij de scepter zwaaien als Milan het in de bekerfinale opneemt tegen Juventus. De oud-speler van onder meer SS Lazio en AC Milan was daarvoor de trainer van het hoogste jeugdelftal van Milan. Door het vervangen van Mihajlovic door Brocchi heeft Milan nu vier trainers op de loonlijst staan. Ook Clarence Seedorf en Filippo Inzaghi worden nog doorbetaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen