Manchester City aast met steun van fans op primeur

12 april 2016, 15:55

Manchester City draait geen geweldig seizoen, met de teleurstellende vierde plek in de Premier League. Toch kan City vanavond (dinsdag) voor een primeur zorgen door voor het eerst in de clubgeschiedenis de halve finale van de Champions League te bereiken. Pablo Zabaleta en Kevin de Bruyne roepen de fans op om de ploeg te steunen tegen Paris Saint-Germain.

"Het wordt een van de belangrijkste avonden ooit voor de club. Zo'n avond waar City-fans al lang op hebben gewacht. Zoals gewoonlijk hebben we hun steun nodig. Als zij ons massaal aanmoedigen, geeft dat een enorme boost aan het team. We hebben een gezamenlijk belang en dat is het bereiken van de halve finale", aldus de Argentijnse rechtsback.

De Bruyne riep de City-fans via Twitter op het team te steunen: "We hebben jullie steun vanavond nodig!" Het uitduel bood in elk geval hoop: City wist een 2-2 eindstand uit het vuur te slepen, waardoor een gelijkspel met weinig goals of een zege volstaat voor het bereiken van de halve finale. City overleefde tweemaal eerder de groepsfase van de Champions League, maar werd zowel vorig seizoen als de jaargang daarvoor in de achtste finale uitgeschakeld door FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen