Zidane: "Ronaldo bewijst beste speler ter wereld te zijn"

13 april 2016, 09:17

Zinedine Zidane is trots op zijn spelers. Real Madrid bereikte dinsdag toch de halve finales van de Champions League, door op eigen veld de return tegen VfL Wolfsburg bij de laatste acht met 3-0 te winnen. De uitwedstrijd ging vorige week nog met 2-0 verloren.

"Volgens mij hebben wij goed werk geleverd", aldus Zidane op de UEFA-website. "Het was niet gemakkelijk. Ik ben heel trots op mijn spelers en op hun spel. Het was een speciale avond en we hebben gekregen wat we wilden."

Cristiano Ronaldo was met een hattrick de matchwinner. "Hij bewijst de beste speler ter wereld te zijn", vervolgt Zidane. "Hij heeft zijn ploeggenoten wel nodig en hij wil praten over wat ze gezamenlijk hebben gedaan. Hij is speciaal, want niet iedere speler kan drie keer scoren in één wedstrijd."

"Dit is mijn beste wedstrijd als coach", zegt Zidane. "Ik weet hoe het in het voetbal werkt en ben blij met wat ik doe. Ik weet dat er nog moeilijke momenten zullen komen, maar je moet rustig blijven. Ik weet hoe moeilijk het is om coach te zijn. Ik heb een fantastische ploeg en zal blijven leren. Het bevalt mij wat ik doe."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen