Pellegrini: "Natuurlijk kunnen wij Champions League winnen"

13 april 2016, 09:51

Manuel Pellegrini denkt dat zijn club Manchester City de Champions League kan winnen. De Engelse topclub bereikte dinsdag de halve finales van het miljoenenbal, door op eigen veld de return tegen Paris Saint-Germain bij de laatste acht met 1-0 te winnen. De heenwedstrijd in Frankrijk was vorige week in een 2-2 gelijkspel geëindigd.

"Dit is een geweldige prestatie voor de club", aldus Pellegrini op de UEFA-website. "Als je in de halve finale van de Champions League staat, dan betekent dit dat je bij de vier beste teams van Europa hoort. In de afgelopen twee jaren waren we ongelukkig, doordat we telkens tegen FC Barcelona speelden bij de laatste zestien. Daarom kwamen we niet verder. Dit jaar heeft het team zich verbeterd en overwinterden we als groepswinnaar. We hebben goed gespeeld tegen Dinamo Kiev en in de kwartfinale troffen we een sterk Paris Saint-Germain."

"Natuurlijk kunnen wij de Champions League winnen", vervolgt Pellegrni, "Eén van de doelen van deze club is elk jaar beter worden en dat doen we. Het is niet gemakkelijk, want er zijn sterke teams in Europa. Ons doel is de Champions League winnen. Als je in de halve finales staat, dan weet je dat je tegenover een sterke club komt te staan. We waren beter dan Paris SG, dat heel goede spelers heeft. We hebben er vertrouwen in dat we tegen iedereen zo kunnen spelen als tegen PSG."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen