Luis Enrique: "Barça kan omgaan met sfeer in Madrid"

13 april 2016, 12:24   Bijgewerkt: 13 april 2016, 19:10

FC Barcelona-coach Luis Enrique is op zijn hoede voor Atlético Madrid, maar heeft wel vertrouwen in een goede afloop. De Catalaanse club verdedigt vanavond (woensdag) in de return van de kwartfinales van de Champions League in het Estadio Vicente Calderon in Madrid een 2-1 voorsprong tegen de runner-up van 2014.

"Als er één ploeg in staat is om om te gaan met de sfeer in het Vicente Calderon, dan is dat Barça", zegt Luis Enrique op de clubwebsite. "Hoe beter de sfeer, hoe gemotiveerder de spelers zijn. We hebben een klein voordeel, maar het tweeluik ligt nog open. We gaan, zoals altijd, proberen de wedstrijd te winnen."

In de nationale competitie ging FC Barcelona in de afgelopen weken onderuit tegen Real Madrid en Real Sociedad, waardoor de titelrace weer helemaal open ligt. "Maar dit is een andere competitie. We hebben nog genoeg dagen om de competitie te analyseren. Nu zitten we in de Champions League en die is attractief genoeg om ons op te concentreren."

Enrique speelde als coach van Barça zeven keer tegen Atlético en won altijd. "Maar het is altijd moeilijk om hen te verslaan", besluit de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen