Berlusconi haalt uit: "Milan nooit zo slecht gezien"

13 april 2016, 19:38

AC Milan maakte dinsdag het ontslag van coach Sinisa Mihajlovic kenbaar en Silvio Berlusconi spaart de vertrokken oefenmeester allerminst. De voorzitter vond het helemaal niets, wat de Rossoneri onder hem lieten zien.

"We hebben Milan nog nooit zo slecht zien spelen", sprak Berlusconi, die Cristian Brocchi vanuit de jeugd doorgeschoven heeft naar het eerste elftal. Deze keuze is in het verkeerde keelgat geschoten bij de Curva Sud, de fanatieke aanhang van Milan. De supportes zijn van mening dat alle geslachtofferde trainers geen blaam treffen. Voor Mihajlovic waren Filippo Inzaghi, Clarence Seedorf en Massimiliano Allegri al aan de beurt.

Berlusconi weet dat de trainerswissel veel stof heeft doen opwaaien. "Natuurlijk mag er kritiek zijn, maar ik heb mijn gevoel van verantwoordelijkheid gevolgd", aldus de preses, die volop bekritiseerd wordt. "Ik snap niet dat mijn liefde voor Milan in twijfel wordt gebracht. Ik ben altijd verliefd geweest op de club en het belang van Milan staat altijd voorop. Ik verdedig al mijn keuzes met trots. Deze ook."

"Laten we duidelijk zijn: afgezien van de resultaten, hebben we Milan nog nooit zo slecht zien spelen. Daarom hebben we deze beslissing, in het belang van de club, genomen", besluit Berlusconi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen