Van Zweden: "Er gaat voor mij weinig veranderen"

Jw
14 april 2016, 16:52

Eerder vandaag werd bekend dat John van Zweden zijn aandelen in Swansea City van de hand doet. De Hagenaar krijgt daar de nodige miljoenen voor terug, maar volgens de bekende ADO Den Haag-supporter verandert er 'gek genoeg' niets aan zijn situatie.

"Ik ben echt superblij met deze deal", zegt hij tegenover Voetbal International. "Vorige week na de wedstrijd tegen Chelsea is alles rondgekomen, al is het pas definitief als het geld op de rekening staat."

Ondanks de verkoop hoeft Van Zweden geen afstand te doen van de club, waar hij in 2002 voor slechts 60.000 euro mede-eigenaar van werd. "Maar gek genoeg gaat er voor mij niet veel veranderen. Ik blijf namelijk bij de club betrokken. De nieuwe eigenaar en ik hebben daar een goed gesprek over gehad. Hij wil me graag behouden voor Swansea vanuit commercieel en sportief oogpunt."

"Elk jaar komen veel Nederlanders naar Swansea en in de afgelopen jaren zijn er ook de nodige landgenoten actief geweest bij ons. En de meeste met succes. Mede daarom ben ik de enige aandeelhouder die aanblijft bij de club. Ik ben daar enorm trots op. Ik hou van de club en ben daarnaast ook zeer geliefd in Swansea. Ik had me geen betere deal kunnen voorstellen", besluit Van Zweden, die waarschijnlijk een plek krijgt in het nieuwe bestuur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen