Southampton positief over gesprekken met Koeman

Jw
14 april 2016, 19:16

Southampton heeft nog maar eens de intentie uitgesproken om langer met Ronald Koeman door te gaan. Ralph Krueger, voorzitter van de Engelse club, gaf vandaag een update over de gesprekken tussen beide partijen. Hij was daar uitermate positief over.

"We hebben hele goede gesprekken over de voetbalfilosofie. Er is geen haast, maar de gesprekken met Ronald gaan volgens ons een goede richting op. Verder zien we hoe het gaat lopen", aldus Krueger in gesprek met BBC.

Koeman maakte in 2014 de overstap van Feyenoord naar Southampton en groeide daar uit tot een geliefde manager, die de club uit heeft gebouwd tot stabiele subtopper. Krueger kijkt verder met genoegen naar Leicester City, dat bewijst dat een vrij grijze club zomaar topkandidaat kan worden voor de landstitel. "We zijn allemaal erg enthousiast over wat Leicester presteert op dit moment. Maar nog belangrijker, wij denken dat we ook zo'n Leicester-seizoen kunnen beleven in de toekomst", spreekt de voorzitter zijn ambitie uit.

"We hebben daar vorig seizoen tot aan januari of februari al aan mogen proeven, maar dit soort ontwikkelingen veranderen de Premier League enorm", denkt Krueger.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen