Ghana benadert Fosu-Mensah voor nationale elftal

Jw
14 april 2016, 20:45

Timothy Fosu-Mensah lijkt door zijn sensationele doorbraak in het Engelse voetbal nu al te moeten kiezen voor welk land hij in de toekomst wil uitkomen. De pas 18-jarige verdediger van Manchester United heeft zowel een Ghanees als een Nederlands paspoort en het Afrikaanse land heeft de jongeling al benaderd.

"Wij zijn gebeld, Ghana wil hem inderdaad overhalen voor dat land te kiezen'', liet een woordvoerder van de Stellar Group, dat de belangen behartigt voor Fosu-Mensah, weten aan het Algemeen Dagblad. De Ghanese bondscoach Avram Grant kent de Premier League goed en ziet dat de jongeling zich daar wekelijks bewijst in de basiself van de Mancunians.

Fosu-Mensah kwam tot nog toe altijd uit voor de beloften van Nederland, maar kwam nog niet verder dan het elftal voor spelers onder 19 jaar. Toch lijkt bondscoach Danny Blind niet om de groeibriljant heen te kunnen en is een oproep voor de interlands met Ierland, Polen en Oostenrijk (eind mei/begin juni) hoogstwaarschijnlijk. Voor die tijd dient Fosu-Mensah, die grotendeels werd opgeleid door Ajax, dan een keuze te maken voor welk land hij gaat kiezen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen