Toekomst transfervrij drietal ADO Den Haag onzeker

15 april 2016, 09:58

Timothy Derijck (28) en Vito Wormgoor (27) stevenen af op een vertrek bij ADO Den Haag. De twee verdedigers hebben een aflopend contract in het Kyocera Stadion en hebben beiden een niet al te hoge aanbieding voor een nieuwe verbintenis voorgeschoteld gekregen.

Voor Derijck geldt dat hij mag blijven, maar dat hij dan meer dan de helft van zijn salaris moet inleveren. Dat is even schrikken voor de verdediger, die de laatste twee duels van dit seizoen op de tribune moet zitten omdat er anders een contractclausule geactiveerd wordt. "We kunnen het ons in financieel opzicht niet veroorloven", sprak technisch manager John Metgod namens ADO over deze situatie in het Algemeen Dagblad.

Dirk van Burik, de zaakwaarnemer van Wormgoor, geeft ook aan dat er sprake is van een teleurstellend aanbod. "Het is niet zo dat ik na dat gesprek dacht: dit moeten we doen", aldus de belangenbehartiger.

Thomas Kristensen, die ook transfervrij kan vertrekken, heeft op zijn beurt nog niets gehoord van ADO. "Ik wil blijven, heb me ingeschreven voor de trainerscursus en ik wacht af. Maar eerlijk gezegd, lijkt het er somber uit te zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen