Fraser: "We hebben ons niet kunnen onderscheiden"

15 april 2016, 11:30

ADO Den Haag treedt komende zondag (vanaf 14.30 uur) in Tilburg aan tegen Willem II. In aanloop naar de uitwedstrijd stelt coach Henk Fraser dat de play-offs om Europees voetbal na het 2-2 gelijkspel tegen Vitesse nagenoeg onhaalbaar zijn.

Hoewel de deur naar de play-offs nog op een kiertje staat, wordt het een hels karwei om het gat van zes punten met PEC Zwolle te dichten. "Dat is teleurstellend, ja", zegt Fraser bij ADO TV. "Als we vijf of zes punten meer hadden gehad, zat er meer in voor ons. We hebben ons niet kunnen onderscheiden. Nu gaan we voor een zo hoog mogelijk aantal punten. Ook al staat er weinig meer op het spel, je moet altijd alles geven. Dat ben je verplicht."

Willem II is geen misselijke ploeg, vindt Fraser. "Zij spelen bij vlagen aardig voetbal. Willem II staat misschien wel te laag voor het spel dat ze vertonen. Zij gaan zondag voor hun laatste kans. De ploeg staat nu gelijk met Excelsior, dat een makkelijker programma heeft. De stress is er dus bij Willem II. Daar hebben wij geen last van", aldus de ADO-trainer, die mogelijk jeugdspelers als Tyronne Ebuehi en Hector Hevel (weer) de kans gaat geven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen