Kalezic vindt PSV de sterkste ploeg van Nederland

15 april 2016, 15:40

In de afgelopen zes confrontaties met PSV hoefde Roda JC maar één keer haar meerdere te erkennen in de Eindhovense topclub. Eerder dit seizoen werd de huidige nummer twee van de Eredivisie nog op een 1-1 gelijkspel gehouden in Eindhoven. Trainer Darije Kalezic hoopt zaterdagavond wederom punten af te kunnen snoepen van PSV.

"PSV, onze tegenstander van zaterdag, heeft sinds december in uitwedstrijden geen punt meer laten liggen. Als kampioenskandidaat willen zij ook bij ons natuurlijk de volle winst mee naar Eindhoven nemen. Maar het is duidelijk dat ook wij de punten keihard nodig hebben", zegt Kalezic op de website van Roda JC. "Hopelijk kunnen we daarom voor een stunt zorgen. Tegen PSV moeten we onze fouten uitbannen en zullen we absoluut volwassener met onze kansen moeten omgaan."

"In mijn optiek is PSV de sterkste ploeg van Nederland", vervolgt Kalezic, die een trainersverleden heeft in Eindhoven. "Phillip Cocu heeft zijn team volledig bewust gemaakt waar het in de voetballerij om gaat. Daardoor heerst er een heel professionele en vooral zakelijke instelling binnen de ploeg. Op momenten dat ze het voetballend even niet kunnen oplossen, schakelen ze over op minder attractief en zakelijk resultaatvoetbal. Met snelle omschakelingen kunnen ze vervolgens via messcherpe counters op elk moment toeslaan. Dat is soms niet attractief, maar iedereen beseft wel heel goed dat het resultaat belangrijker is. En dat is kwaliteit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen