Concurrenten treffen elkaar in Gelredome

15 april 2016, 16:53

In Arnhem staan zaterdag (vanaf 18.30 uur) twee concurrenten in de strijd om de play-offs om Europees voetbal tegenover elkaar. Vitesse krijgt in de Gelredome bezoek van Heracles Almelo. De Gelderlanders staan zevende in de Eredivisie, op vier punten achterstand van nummer vijf Heracles.

Maas: "Heracles staat niet voor niets vijfde"

Arnold Kruiswijk en Izzy Brown hervatten deze week de training bij Vitesse. Over Nathan was minder goed nieuws. De Braziliaan heeft na zijn val in de derby tegen NEC barstjes in zijn wervel en komt daardoor dit seizoen niet meer in actie. Maas rekent tegen Heracles op de steun van de supporters. Vorige week tegen ADO Den Haag (2-2) werd er nog met witte zakdoekjes gezwaaid in de Gelredome. "Het is mooi voor ons dat het stadion goed vol zit. Ik hoop dat ze massaal achter de ploeg gaan staan", aldus Maas.

Stegeman: "De spelers zijn gretig, fit en fris"

Stegeman kan in Arnhem niet beschikken over Bas Sibum (voet), Dario Vujicevic (lies/buikwand), Gonzalo Garcia (knie) en Tim Breukers (enkel). Laatstgenoemde ging maandag in het duel van de beloften met ADO Den Haag door zijn enkel. "Dat levert voor hem wat vertraging op in zijn herstel en dat is een tegenvaller", baalt Stegeman. "Al heb ik goede hoop dat hij snel weer kan aansluiten. Maar hij is er natuurlijk lange tijd uit geweest en hij moet dus weer wedstrijdfit worden."

[photo,97194,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen