Zidane over loting: "Real is favoriet, maar dat is altijd zo"

Ger
15 april 2016, 17:10

Real Madrid werd bij de loting voor de halve finales van de Champions League gekoppeld aan Manchester City. Met ook stadgenoot Atlético en Bayern München in de kokers, mag de Spaanse topclub bepaald niet mopperen over die uitkomst. Trainer Zinedine Zidane verwacht echter niet dat City een gewillige prooi zal worden voor de Koninklijke.

"Eenvoudige lotingen bestaan niet in deze fase van het toernooi. Dat hebben we in de vorige ronde wel gezien. Veel mensen hadden verwacht dat we niet in de problemen zouden komen tegen Wolfsburg, maar in Duitsland verloren we met 2-0", aldus Zidane. "Wij zijn de favoriet tegen City, maar dat is vanzelfsprekend voor een club als Real. Zo is het altijd geweest en zo zal het ook altijd zijn. De favorietenrol zit ons dan ook niet dwars."

"Het zal een zwaar tweeluik worden en we moeten top presteren om de finale te bereiken", stelt de Fransman. "Het voordeel van deze loting is dat we de tweede wedstrijd in eigen stadion mogen spelen."

Real en City kwamen elkaar alleen in het seizoen 2012/2013 eerder tegen. De Spanjaarden wonnen in de groepsfase van de Champions League destijds de thuiswedstrijd met 3-2. In Engeland werd het 1-1.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen