Vreman: "Ik had het wel elf tegen elf willen zien"

15 april 2016, 23:20

Jan Vreman, de trainer van De Graafschap, kan leven met het punt in de thuiswedstrijd tegen FC Twente. Met een man minder - Jeroen Tesselaar kreeg in de tweede helft rood - knokten de Superboeren zich vrijdag op de eigen Vijverberg in de slotfase naar een 1-1 gelijkspel.

"Het was een belangrijke wedstrijd, met een punt voorsprong op Cambuur. Je hoopt dan drie punten te behalen tegen Twente om verder weg te lopen", aldus Vreman op de clubwebsite. "Maar we moeten blij zijn met het punt, al had ik het wel elf tegen elf willen zien. Daar koop je echter niks voor. Het was een enerverende avond."

De Graafschap stond bij rust met 0-1 achter, maar Vreman zag zijn team goed beginnen aan de tweede helft. De rode kaart van Tesselaar in de zestigste minuut omschrijft hij als 'een domper'. "Maar we hebben ons leeg geknokt, we hebben alles willen en kunnen geven, met dank aan het publiek. Vervolgens zie je wel de krachten wegebben. Toch hebben we het voor elkaar gekregen via Piotr (Parzyszek, red.)", doelt Vreman op de maker van de 1-1. "Een compliment naar de hele groep en het hele stadion, want we hebben lang achter gestaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen