Feyenoord laat punten liggen in strijd om plek drie

16 april 2016, 22:07

Feyenoord en FC Groningen hebben de punten gedeeld in Rotterdam-Zuid. Ondanks dat de thuisploeg sterker was en de betere kansen kreeg, miste de overtuiging.

Feyenoord won al acht keer op rij en is bezig aan een ijzersterke reeks. In de laatste vijf duels kreeg het zelfs maar één goal tegen. Het vertrouwen is terug in de ploeg van Giovanni van Bronckhorst. FC Groningen herpakte zich op zijn beurt de laatste weken, na een dramatische reeks met zes nederlagen. De noorderlingen zijn erg wisselvallig dit seizoen.

Feyenoord leek te schrikken van de plotselinge tegentreffer. Het werd steeds slordiger en creëerde te weinig gevaar voorin. Michiel Kramer werd slechts een keer echt goed bereikt, maar kopte de bal niet genoeg richting de hoek, waardoor Sergio Padt kon redden.

FC Groningen kreeg vertrouwen en voelde dat er een resultaat te behalen viel. In de slotfase trok het bijna nog de winst naar zich toe, maar Kenneth Vermeer hield zijn doel verder schoon. Het werden nog even hectische minuten met een opstootje tussen Kramer en Rasmus Lindgren en vele corners voor Feyenoord. Verder dan 1-1 kwam het uiteindelijk niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen