Barça is het kwijt: "Nog steeds in eigen hand"

18 april 2016, 07:56

Na een ongeslagen reeks van 22 competitiewedstrijden kent FC Barcelona momenteel een flinke dip. De Catalaanse topclub wist al vier duels niet meer te winnen, waardoor de titelstrijd weer helemaal open ligt. Bovendien werden coach Luis Enrique en de zijnen door Atlético Madrid uitgeschakeld in de Champions League. Het baart de trainer zorgen, maar hij blijft benadrukken dat Barça haar lot nog in eigen hand heeft.

De Catalanen gaan nog steeds aan kop, maar Atlético (76) is op gelijke hoogte gekomen en Real Madrid (75) volgt op slechts één puntje. Na een gelijkspel tegen Villarreal (2-2) en nederlagen tegen Real Madrid (1-2) en Real Sociedad (1-0) ging Barça zondagavond met 1-2 onderuit tegen Valencia. "We moesten drie punten pakken, maar voetbal is onvoorspelbaar. Dat moeten we accepteren."

"We staan voor een prachtige uitdaging in de titelstrijd en de Copa del Rey", vervolgt Luis Enrique. "We moeten het laten zien. We hebben ons lot nog steeds in eigen handen, al kunnen we ons geen misstap meer permitteren. Maar als er één team in staat is om de laatste vijf wedstrijden te winnen, dan is dat Barcelona wel", aldus de coach. "We moeten sterk blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen