Brocchi kreeg na puik debuut bericht van Mihajlovic

18 april 2016, 09:40

Cristian Brocchi zat zondagavond voor de eerste keer op de bank als eindverantwoordelijke van AC Milan en bekroonde zijn vuurdoop met een 0-1 overwinning bij Sampdoria. De voormalig middenvelder is zeer te spreken over het optreden van de Rossoneri in het Stadio Luigi Ferraris.

"Ik zag meer dan de vijf procent van mijn nieuwe ideeën waar ik vooraf op hoopte", sprak Brocchi na afloop tegen Mediaset. "De spelers deden in veel situaties precies wat ik ze vroeg en Vincenzo Montella (coach Sampdoria, red.) moest zelfs zijn systeem aanpassen in de eerste helft. Er is nog steeds werk aan de winkel, maar ik heb de jongens bedankt voor hun vechtlust."

Brocchi werd aangesteld als opvolger van de ontslagen Sinisa Mihajlovic. "Hij stuurde mij een bericht om me te feliciteren, dat is pure klasse van hem", aldus de nieuwe coach, die nog niet weet wat hij na het seizoen zal doen. "Ik wil het nu gewoon zo goed mogelijk doen. Ik heb mijn droom bereikt, coach van Milan worden. Nu wil ik de kans grijpen om permanent voor de groep te mogen staan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen