Balotelli wil bij Milan blijven: "Niet gelukkig bij Liverpool"

18 april 2016, 11:00

Mario Balotelli heeft dit seizoen nog niet al te veel laten zien bij AC Milan, dat de aanvaller daarom niet op permanente basis over lijkt te nemen van Liverpool. Toch blijft de excentriekeling hopen dat hij de clubleiding kan overtuigen. Dat heeft de huurling na de 0-1 zege bij Sampdoria, waarin hij de negentig minuten vol maakte, aangegeven.

Er wordt gezegd dat Milan Balotelli voor ongeveer 7 miljoen euro kan overnemen van Liverpool, maar het is nog maar de vraag of de Rossoneri dit gaan doen. "Ik wil absoluut blijven", sprak de Italiaan na afloop bij Mediaset. "Ik was niet gelukkig in Liverpool en wil daarom niet terug. Ik heb het in de laatste twee wedstrijden aardig gedaan, nu zijn er nog zes duels waarin ik mezelf kan bewijzen."

"Ik voel me fysiek sterk en ben rustig onder de situatie. Ik voel me steeds beter worden. En Milan heeft het geld", vervolgt Balotelli, die na de winst op Sampdoria complimenten kreeg van de nieuwe hoofdcoach Cristian Brocchi. "Balotelli was fantastisch, het ontbrak alleen aan een doelpunt bij hem", zei de oefenmeester.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen