PSV-fan doet aangifte tegen Makkelie: "Ben het beu"

18 april 2016, 12:45   Bijgewerkt: 18 april 2016, 12:53

Een supporter van PSV heeft het helemaal gehad. Marcel Blaak, zoals de man uit Eindhoven heet, vindt dat Ajax voorgetrokken wordt en heeft daarom besloten om aangifte te doen tegen scheidsrechter Danny Makkelie, die Ajax zondagmiddag een cadeau gaf in de vorm van een late penalty. Blaak vindt dat er sprake is van 'matchfixing'.

Door de late penalty speelde Ajax met 2-2 gelijk tegen FC Utrecht, waardoor de Amsterdammers nog aan kop gaan in de Eredivisie. "Dat scheidsrechter Makkelie vlak voor tijd een penalty geeft aan Ajax terwijl er niets aan de hand is, is voor mij eens te meer een teken dat het bij de scheidsrechters flink fout zit", zegt de woedende Blaak tegen Omroep Brabant.

De PSV-fan doet dus aangifte tegen Makkelie. "Aangezien de scheidsrechter deel uitmaakt van de bond doe ik ook aangifte tegen de KNVB. Puur omdat ik het beu ben dat Ajax steeds voorgetrokken wordt. Wat er tijdens de wedstrijd Ajax – FC Utrecht gebeurde met die penalty vlak voor tijd slaat nergens op. FC Utrecht wordt enorm benadeeld en PSV ook. Daarom wil ik de bond en Makkelie aanpakken", aldus Blaak. "We praten hier over al dan niet Europees voetbal voor FC Utrecht, over al dan niet Champions League voor PSV. Dan heb je het over miljoenen aan euro's die nu misschien naar andere clubs gaan."

Blaak sluit af: "Dit kan niet waar zijn. En dat allemaal vanwege een slechte beslissing van de scheidsrechter, die daarmee de uitslag van het duel bewust beïnvloedt. Dat is dus matchfixing."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen