Maas: "Zin om goed resultaat mee te nemen uit Eindhoven"

Ger
18 april 2016, 17:36   Bijgewerkt: 18 april 2016, 20:36

In de jacht op een plek in de play-offs om Europees voetbal staat Vitesse dinsdagavond voor een lastige klus. De Arnhemmers gaan op bezoek bij PSV, dat met Ajax om de landstitel strijdt. Trainer Rob Maas hoopt met Vitesse te kunnen verrassen in het Philips Stadion.

"Natuurlijk is dit een moeilijke wedstrijd. Wij willen de play-offs bereiken, PSV zit vol in de titelrace. Na de 2-2 van Ajax afgelopen zondag is het verschil in punten nu gelijk. Daar is ongetwijfeld vertrouwen uit geput", zegt Maas op de website van Vitesse. "Het is ook voor ons nu elke keer weer een finale. Ik heb er zin in om een goed resultaat mee te nemen uit Eindhoven. We gaan er in ieder geval alles aan doen."

Bij PSV spelen de oud-Vitessenaren Davy Pröpper, Marco van Ginkel en Stijn Schaars. Maas ziet vooral de huidige prestaties van eerstgenoemde niet als een verrassing. "Als staf waren wij er wel van overtuigd dat Davy deze stap prima kon maken. Het is mooi om te zien dat een voormalige speler van Vitesse het zo goed doet. De aanwezigheid van Davy en Marco bij een club als PSV is weer een compliment aan de academie."

Maas heeft in Eindhoven niet de beschikking over een volledig fitte selectie. Arnold Kruiswijk (lies) en Nathan (rug) verblijven in de lappenmand.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen