Van de Looi: "Roda totaal andere ploeg dan voor winterstop"

Ger
18 april 2016, 17:56

FC Groningen-trainer Erwin van de Looi heeft met zijn staf tegenstander Roda JC de afgelopen dagen opnieuw goed moeten analyseren. In vergelijking met de vorige onderlinge wedstrijd, begin december (0-0), heeft de ploeg uit Kerkrade de nodige wisselingen binnen de selectie ondergaan.

"Het is een totaal andere ploeg dan voor de winterstop", beseft Van de Looi op de website van FC Groningen. "Het is bovendien opvallend genoeg een ploeg die in uitwedstrijden meer punten pakt, dan in hun eigen stadion. Ik verwacht dat ze ons het spel zullen laten maken en in de omschakeling willen toeslaan." Van de Looi was afgelopen zaterdag tevreden over de teamprestatie van zijn elftal in het uitduel met Feyenoord. "Ook tegen Roda moeten we weer veel energie in de wedstrijd steken en dat willen we doen met fitte spelers. Verder is het belangrijk dat we niet te slordig aan de bal zijn."

Het verschil met de achtste plek op de ranglijst is momenteel vier punten. Groningen heeft daarbij het nadeel van een minder doelsaldo ten opzichte van de concurrentie. Van de Looi: "Het moge duidelijk zijn dat we afhankelijk zijn van de andere ploegen in de resterende drie speelronden. We gaan er op dit moment nog niet teveel over filosoferen. We moeten zelf eerst drie punten pakken tegen Roda JC en dan wachten we de andere resultaten rustig af."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen