Vertonghen en Kane prijzen Spurs en geloven in titelkansen

19 april 2016, 11:16

Maandagavond ging Tottenham Hotspur op bezoek bij Stoke City. Op voorhand een lastige uitwedstrijd, maar Spurs won met maar liefst 0-4 door goals van Harry Kane en Delle Allie, die de beide de helft van de productie voor hun rekening namen. Kane en Jan Vertonghen kijken met een goed gevoel terug op de wedstrijd en houden het geloof in de titel levend.

"Veel beter dan dit wordt het niet", aldus Kane na afloop van de wedstrijd tegenover de BBC. "Op een koude maandagavond met deze marge winnen op bezoek bij Stoke, dat is ontzettend knap. We hebben fantastisch gespeeld en heel veel kansen gecreëerd. De score kon zelfs nog hoger uitvallen."

Kane keek ook met een schuin oog naar de ranglijst, waarop Tottenham nu vijf punten achterstaat op Leicester City. "We wisten dat zij punten hadden laten liggen en wilden de druk opvoeren. Dat is overtuigend gelukt. Alles wat we kunnen doen is onze eigen wedstrijden winnen, maar ik geloof zeker in de titel. Er zijn nog vier wedstrijden te spelen en niets is al beslist."

Vertonghen sloot zich daar in gesprek met Spurs TV bij aan. "We hadden het even lastig en die tweede goal kwam op een perfect moment", verwees de oud-Ajacied naar de goal van Delle Alli, waaraan een fantastische assist van Christian Eriksen voorafging. "Er zit zoveel beweging in onze ploeg. Op deze manier zijn we bijna onmogelijk af te stoppen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen