ADO-soap krijgt nieuw hoofdstuk met vertrek Wigt

19 april 2016, 16:02   Bijgewerkt: 2 december 2016, 09:22

Algemeen directeur Jan Willem Wigt vertrekt per direct bij ADO Den Haag. Hij komt niet langer voor in de plannen van clubeigenaar Wang Hui en grootaandeelhouder United Vansen, diens bedrijf. Wang heeft het nieuws vanmorgen (dinsdag) aan Wigt medegedeeld.

"Ik heb te accepteren dat de grootaandeelhouder niet met mij verder wil. Ik ben erg trots op waar ADO Den Haag op dit moment, financieel en sportief, staat. Ik heb ruim een jaar in deze functie bij onze club mogen werken, en heb genoten van de enorme inzet en betrokkenheid bij de club van alle medewerkers, inclusief spelers en staf, sponsoren, vrijwilligers en supporters. Uiteraard blijf ik als groot supporter aan ADO Den Haag, mijn club, verbonden", aldus Wigt op de officiële clubwebsite van ADO. Ook Raad van Commissarissen-lid Ton Rutgrink verlaat de club.

De mutaties op bestuurlijk niveau geven een nieuwe wending aan de soap rondom ADO, die sinds Wang zijn intrede deed al zoveel incidenten telde. Zo betaalde Wang lange tijd geen cent van het bedrag dat hij de club toezegde. Maandag bezetten boze ADO-fans nog de hoofdingang van het stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen