'Fit en fris ogend' Feyenoord beschikt in Almelo over Kongolo

19 april 2016, 15:17

Morgenavond (woensdag) gaat Feyenoord op bezoek bij subtopper Heracles Almelo. De primaire focus van Feyenoord is tweeledig: de derde plek in de Eredivisie verder verstevigen en zo fit en fris mogelijk toeleven naar de bekerfinale tegen FC Utrecht van aanstaande zondag. Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst blikte op de persconferentie vooruit op het duel in Almelo.

"Dit is een belangrijke week en vandaag is er goed getraind. De spelers maken een frisse indruk en zijn gretig. De focus ligt op morgen, al speelt de bekerfinale mee. We moeten ons daarvoor afsluiten. Ik ben er nog niet uit hoe we morgen gaan spelen. Een nachtje slapen werkt soms heel goed", aldus Van Bronckhorst, die weer over Terence Kongolo kan beschikken. "Hij gaat mee naar Almelo."

"Het winnen van de bekerfinale is voor mij belangrijker dan het bemachtigen van de derde plek", vervolgde Van Bronckhorst", die ook inging op de rol van Dick Advocaat bij Feyenoord. "Eigenlijk is er weinig veranderd sinds zijn komst. We trainen nu langer, maar dat hadden we in de winterstop al besloten. We zijn op dezelfde manier blijven werken, maar Dick heeft wel rust gebracht en de aandacht verlegd. Dat hadden we nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen