Utrecht gaat vol voor zege, wijzigingen bij De Graafschap

19 april 2016, 23:52

Met totaal verschillende belangen staan FC Utrecht en De Graafschap woensdagavond aan de aftrap in de Galgenwaard. Waar Utrecht met de bekerfinale in het achterhoofd strijdt om de vierde plaats, vecht de ploeg uit Doetinchem tegen rechtstreekse degradatie. De thuisploeg zal in ieder geval met een nare smaak de wedstrijd ingaan, zegt coach Erik ten Hag.

Utrecht wil 'hele goede prestatie neerzetten'

Tegen De Graafschap is Utrecht zwaar favoriet, maar Ten Hag ziet dat anders. "Wij zullen een heel goede prestatie neer moeten zetten. We moeten goed zijn om resultaat te behalen. En in dit geval houdt resultaat in: een overwinning. Daar gaan we vol voor. Als het kan met attractief voetbal, maar dat is niet noodzakelijk. De drie punten zijn belangrijk om in de race te blijven voor de vierde plek, die aan het einde van de rit recht geeft op deelname aan de voorrondes van de Europa League", besluit Ten Hag, die tegen De Graafschap nog geen beroep kan doen op Robbin Ruiter.

Veranderingen op middenveld De Graafschap

Jan Vreman kondigt wijzigingen aan op het middenveld van de nummer zeventien van de Eredivisie. "De opstelling is bekend, we gaan starten met Dean Koolhof en Bryan Smeets. Inderdaad, Youssef El Jebli en Karim Tarfi beginnen op de bank. Waarom? Zodat zij meer keuzes moeten maken. Smeets blijft gemakkelijker aan de bal en dat kan helpen in de opbouw, zodat we bijvoorbeeld Dean vrijspelen. Ik denk namelijk dat we in de as wat kunnen doen. El Jebli kwam de voorbije wedstrijden toch meer aan de zijkanten te spelen", legt Vreman uit.

[photo,97260,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen