Kalezic klaagt: "Roda heeft ellendig jaar achter de rug"

19 april 2016, 21:41

Roda JC liet dinsdagavond na om een grote stap te zetten richting rechtstreekse handhaving in de Eredivisie. Op bezoek bij FC Groningen ging het in een matig duel met 1-0 onderuit, waardoor het nog steeds niet helemaal zeker is van lijfsbehoud. Coach Darije Kalezic hoopt dat Roda zich zo snel mogelijk veilig speelt.

"Iedereen heeft ons voor de seizoen onder de degradanten geschaard. Twee wedstrijden voor het einde liggen wij nog steeds op koers voor handhaving. Onze focus ligt op het zo snel mogelijk halen van die doelstelling", zei Kalezic na de nederlaag tegen FOX Sports.

Het gat met de gevaarlijke plaats zestien bedraagt momenteel zes punten. "Wij willen gewoon naar de vakantie toewerken, want we hebben een ellendig jaar achter de rug. Van de vijf clubs die onderin staan, hebben wij het moeilijkste seizoen. Zoveel veranderingen, zoveel problemen in de club. Volgend jaar wordt het weer een moeilijke klus, dus we moeten gewoon de koppen bij elkaar steken om het op te lossen", klaagde de trainer van de ploeg uit Limburg.

Roda speelt nog tegen NEC (uit) en Willem II (thuis).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen