Van den Brom kijkt niet naar finale: "Geen behoefte aan"

Ger
20 april 2016, 13:39

John van den Brom is niet van plan om zondag naar de bekerfinale tussen Feyenoord en FC Utrecht te gaan kijken. De trainer liep vorige maand met AZ een plek in de eindstrijd mis. De Alkmaarders gingen met 3-1 onderuit bij Feyenoord.

Het resultaat van de bekerfinale is voor AZ ondanks de uitschakeling wel van belang. De kans is groot dat Feyenoord als derde eindigt in de Eredivisie. Als de Rotterdammers de beker winnen, plaatst de nummer vier van de ranglijst zich voor de derde voorrondes van de Europa League. Op die positie staat AZ momenteel.

"Maar je hebt er toch geen invloed op, of je nu gaat kijken of niet", aldus Van den Brom in De Telegraaf over de finale. "Waarschijnlijk ga ik wat anders doen Of ik het te spannend vind? Nee, joh. Het feit dat we daar zelf hadden kunnen staan, zorgt ervoor dat ik er nu helemaal geen behoefte aan heb."

"Ik zie het na het laatste fluitsignaal wel. Eerst wacht ons morgen een wedstrijd tegen ADO Den Haag", zegt de coach. "Laten we daar maar eens een goed resultaat gaan halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen