Van Gaal: "Verschillen niet groot tussen United en Spurs"

Ger
20 april 2016, 14:49

Hoewel Louis van Gaal met Manchester United dit seizoen vooralsnog twaalf punten minder verzamelde dan Tottenham Hotspur, ziet de Nederlandse manager geen grote verschillen tussen beide clubs. Volgens de oud-bondscoach van Oranje heeft vooral een gebrek aan creativiteit zijn ploeg enkele keren opgebroken.

"We hebben Tottenham eerder dit seizoen verslagen (1-0, red.) en deze maand waren we in de uitwedstrijd (3-0 verlies, red.) tot de zeventigste minuut het betere team. Ik denk niet dat de verschillen groot zijn tussen beide clubs. Het gat bestaat eigenlijk alleen uit punten", aldus Van Gaal. "Ze hebben vaker gewonnen en vaker het net gevonden. Dat komt omdat ze een beroep kunnen doen op meer creatieve spelers. Wij hebben ook zo'n speler nodig, die bovendien over ervaring beschikt."

Van Gaal sloeg in 2014 nog een aanbieding van Tottenham af. Niet veel later ging de Amsterdammer wel in op een aanbod van United. In tegenstelling tot de Mancunians strijden The Spurs deze voetbaljaargang om de titel in de Premier League.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen