AZ met dezelfde equipe: "Hoeven niet moeilijk te doen"

Ger
20 april 2016, 15:15

AZ hoopt donderdag in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag de kans levend te houden om als derde te eindigen op de ranglijst. De Alkmaarders tankten de voorbije speelronde veel vertrouwen door voor eigen publiek PEC Zwolle van het veld te blazen (5-1).

"We hebben onze laatste wedstrijd op een overtuigende manier gewonnen, zijn gefocust en klaar voor donderdag. Het is één van de drie wedstrijden die we nog te gaan hebben. En dan zien we wel of er via de play-offs nog duels bijkomen", zegt trainer John van den Brom op de clubwebsite. Vorig seizoen wist AZ in de slotduels ten koste van Feyenoord alsnog de derde plek te bemachtigen. "Ook toen stonden we, met nog een paar wedstrijden te gaan, vierde en Feyenoord derde. Stiekem lijken de situaties wat op elkaar. Ik denk er nog wel eens aan terug, ja. We staan nu zes punten achter op Feyenoord, maar dat kan na deze midweekse speelronde heel anders zijn."

Van den Brom laat AZ tegen ADO aantreden met dezelfde basis die zaterdag Zwolle door de gehaktmolen haalde. "Ja, daar hoeven we niet moeilijk over te doen. Iedereen is fit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen