Wenger heeft geen plannen om Arsenal te verlaten

Jw
20 april 2016, 17:15

De kritiek op Arsene Wenger neemt toe, maar de Fransman denkt er niet aan om afscheid te nemen van Arsenal. De inmiddels 66-jarige trainer, die onder druk staat bij de fans, staat nog onder contract tot medio 2017 en is niet van plan eerder te vertrekken.

Arsenal heeft sinds de jaarwisseling moeite om mee te blijven draaien in de top van de Premier League. The Gunners staan nog altijd op de vierde plaats, maar Manchester United hijgt de rivaal in de nek op vier punten achterstand. "Ik wil respecteer altijd mijn contract en wil daar dan ook niet op terugkomen", liet Wenger in een reactie weten tegenover Sky Sports.

Volgens Wenger werkt het nou eenmaal zo in de voetballerij dat de trainer onder druk komt te staan, zodra de resultaten minder zijn. "We moeten leren leven met de oordelen van mensen. Het is aan ons om die meningen te veranderen", besloot Wenger strijdbaar.

Arsenal neemt het morgen op tegen West Bromwich Albion. Concurrent Manchester United komt vanavond in actie tegen Crystal Palace.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen