Huntelaar gaat nadenken over transfer naar Ajax

Jw
20 april 2016, 18:01   Bijgewerkt: 20 april 2016, 18:24

Klaas-Jan Huntelaar heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst. Ajax hengelt al een tijd naar de diensten van de 32-jarige spits van Schalke 04 en lijkt de interesse te hebben gewekt. Tegenover het Duitse Sky laat de Oranje-international weten dat hij een terugkeer naar de koploper van de Eredivisie overweegt.

"Ik heb nog geen beslissing genomen over mijn toekomst. De overweging is er, maar voor nu richt ik me nog volledig op Schalke 04", citeert Sky-journalist Dirk Schlarmann de Nederlander op Twitter.

In januari liet Ajax-trainer Frank de Boer nog weten dat Huntelaar van harte welkom is in zijn ploeg. Tegenover AT5 ging De Boer destijds in op de doorstroom van de jeugd, maar noemde Huntelaar een 'uitzondering' op het beleid. "Natuurlijk zijn er momenten dat je denkt, dit kan ik niet laten liggen. Dan zullen we en hebben we de middelen om toe te slaan. Maar dan moet je wel echt op toegevoegde waarde zitten. Huntelaar mag wel komen. Bij Huntelaar weet je dat je weer toegevoegde waarde hebt", sprak De Boer enkele maanden geleden lovend over Huntelaar, die tussen 2006 en 2008 uitkwam voor Ajax.

Arek Milik was toen nog niet in vorm. Inmiddels heeft de Pool zijn draai gevonden in het Amsterdamse elftal en staat de teller al op negentien doelpunten in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen