Rustig rond Cillessen: "En zolang er niks speelt, blijf ik"

21 april 2016, 00:22

Met een flinke lading clean sheets en een zeer laag aantal tegendoelpunten kunnen we gerust stellen dat Jasper Cillessen aan een uitstekend seizoen bezig is. Woensdagavond hield de Oranje-goalie tegen sc Heerenveen (0-2) wederom de nul en na deze wedstrijd zei hij tegen FCUpdate.nl dat hij er vooralsnog op rekent dat hij in Amsterdam zal blijven.

We vroegen Cillessen in de mixed zone van het Abe Lenstra Stadion of hij al een beeld heeft van volgend seizoen. "Champions League-voetbal", antwoordde hij resoluut. "Als je kampioen wordt, dan speel je dat. En daar gaan we vanuit." Of hij dat met Ajax zal beleven, was uiteraard de volgende vraag. "Van de week had ik toevallig een gesprek met mijn zaakwaarnemer. Er speelt niks. En zolang er niks speelt, dan blijf ik bij Ajax", aldus de sluitpost.

Plaatsing voor de Champions League zou voor Cillessen in ieder geval een reden kunnen zijn om bij Ajax te blijven, zo geeft hij aan. "Natuurlijk, dat is het hoogste niveau dat er is in het clubvoetbal", aldus de oud-NEC'er, die dit seizoen al zeventien clean sheets noteerde. In totaal hield Ajax achttien keer de nul, maar één keer stond Diederik Boer onder de lat.

Cillessen stapte in de zomer van 2011 van NEC over naar Ajax, waar hij aan zijn vijfde seizoen bezig is.

[photo,97358,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen