Keizer blijft hopen: "Er zijn gekkere dingen gebeurd"

21 april 2016, 21:25

SC Cambuur kwam donderdag in de thuiswedstrijd tegen Willem II niet verder dan een 1-1 gelijkspel en daardoor lijken de dagen van de Friese club in de Eredivisie geteld. Met nog twee duels te gaan heeft het vier punten minder dan nummer zeventien De Graafschap. Cambuur mag over anderhalve week in elk geval niet verliezen bij PSV, anders is degradatie een feit.

"De nacompetitie is ver weg. Het is nog niet gedaan. Je moet naar PSV, maar er zijn gekkere dingen gebeurd in het voetbal", aldus Cambuur-coach Marcel Keizer na afloop. "Ook thuis tegen Excelsior zullen we nog volle bak gaan. Je kan overal kritiek op hebben, maar niet op de instelling van de ploeg."

"We hebben vanaf het begin alles gegeven, het publiek heeft ons ook geholpen. Jammer van de 1-1", analyseerde Keizer de partij tegen Willem II. "In de rust heb ik gezegd dat het wel een aardige eerste helft was. We maakten maar één fout en dat was bij die goal. De spelers hebben aangetoond dat ze mentaal sterk zijn. Over tactiek hoef je het niet te hebben. We hebben wel aardig gevoetbald."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen