Sanchez leidt Arsenal langs West Brom en naar plek drie

21 april 2016, 23:00

Arsenal heeft de derde plaats in de Premier League overgenomen van Manchester City. Door twee doelpunten van Alexis Sanchez in de eerste helft zegevierden de Londenaren donderdag met 2-0 in de thuiswedstrijd tegen West Bromwich Albion. Manchester City was eerder deze week op 1-1 blijven steken bij Newcastle United.

Sanchez bracht Arsenal in de zesde minuut aan de leiding. De Chileen verraste West Brom-keeper Ben Foster met een laag schot van buiten het penaltygebied. Met een rake vrije trap op nagenoeg dezelfde positie als waarvandaan hij de 1-0 maakte, verdubbelde Sanchez zeven minuten voor de pauze de voorsprong van Arsenal (2-0). Tussen beide treffers was de thuisploeg nog ontsnapt aan de gelijkmaker; Gareth McAuley raakte in de 29ste minuut met een kopbal de lat. In de tweede helft kwam de overwinning van Arsenal niet meer in gevaar.

Arsenal komt door de winst op 63 punten. Dat zijn er twee meer dan Manchester City. De nummer drie van de Premier League plaatst zich rechtstreeks voor de groepsfase van de Champions League, de nummer vier gaat de voorronde van het miljoenenbal in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen