Brocchi zet individualistische Bacca op zijn plek

22 april 2016, 08:38

In zijn eerste thuiswedstrijd als eindverantwoordelijke van AC Milan bleef Cristian Brocchi steken op een uiterst teleurstellend gelijkspel tegen laagvlieger Carpi. De Rossoneri kwamen, na een 0-1 zege bij Sampdoria, niet verder dan een doelpuntloze remise in het eigen San Siro. Brocchi baarde opzien, door Carlos Bacca op zijn plaats te zetten.

Bacca geldt als misschien wel de belangrijkste speler in de huidige selectie van Milan, maar dat weerhield Brocchi er niet van om op te treden tegen het gedrag van de Colombiaanse spits. Na zijn wissel in de zeventigste minuut reageerde Bacca arrogant, door invaller Jérémy Menez en Brocchi te negeren. "Ik ben alleen teleurgesteld vanwege het feit dat hij Menez geen hand gaf. Hij reageerde slecht en dat mag niet weer gebeuren", aldus Brocchi.

De opvolger van de ontslagen Sinisa Mihajlovic maakt duidelijk dat het er zo niet aan toe moet gaan bij Milan. "We moeten ons focussen op het team, niet op onszelf als individuen. Dat is een zeer belangrijke regel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen