Aziaten dienen zich aan: "Maar Sparta is niet te koop"

22 april 2016, 11:48

Sparta Rotterdam staat voor haar terugkeer naar de Eredivisie en is daarom 'hot'. Dat merkt voorzitter Rob Westerhof ook. Zo wordt de kersverse kampioen van de Jupiler League benaderd door partijen uit Azië, die interesse hebben om de club over te nemen.

Westerhof, die jarenlang in China en Hongkong gewoond heeft en daarom een aardig netwerk heeft in Azië, werd benaderd door meerdere geïnteresseerden. "Maar Sparta is niet te koop", maakt de voorzitter van de Kasteelclub bekend bij het NOS-programma Langs de Lijn En Omstreken.

De Aziatische is niet vreemd, vindt Westerhof, die wel naar samenwerkingsverbanden en Chinese sponsoren zoekt. "We hebben een uitstekende technische staf en een uitgebalanceerde selectie. Dat blijft natuurlijk prioriteit nummer één. Maar daarnaast moet je kijken naar nieuwe ontwikkelingen", aldus de preses. "We zijn momenteel opnames aan het maken van trainingstechnieken. Daar is van een ongelooflijk aantal scholen belangstelling voor, dus je moet niet gek opkijken als er straks in China allemaal Sparta-voetballertjes rondlopen", aldus Westerhof.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen