Nieuwe ADO-directeur: "Dans niet naar pijpen van Wang"

2 december 2016, 09:32

Mattijs Manders heeft Jan-Willem Wigt op interim-basis opgevolgd als algemeen directeur van ADO Den Haag en heeft zichzelf vrijdag tijdens een persbijeenkomst gepresenteerd. Zijn belangrijkste boodschap was dat hij niet louter een spreekpop zal vormen voor clubeigenaar Hui Wang.

"Ik leg verantwoording af aan de raad van commissarissen, maar ik dans niet naar de pijpen van Wang", sprak Manders volgens Omroep West op de persconferentie. De directeur ging onlangs al in China langs bij Wang en heeft de Chinees dinsdag ook ontmoet. "Hij is deze week fluitend in het vliegtuig gestapt. Het voelt als een nieuwe start. Er zijn fouten gemaakt aan beide kanten, daar hebben we van geleerd. We gaan proberen er een succes van te maken."

ADO heeft nog 1,7 miljoen euro tegoed van Wang en Manders denkt dat dit goed gaat komen. "Als ik een goed plan schrijf, denk ik wel dat het komt. Wang is een aardige man. Ik heb medelijden met hoe hij hier is ontvangen. Hij is met de beste bedoelingen eigenaar van ADO geworden, maar om allerlei redenen is er iets misgegaan", stelt Manders, die sneer naar zijn voorganger Wigt. "Ik zou Wang nu kunnen bellen. Bij mij neemt hij wél op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen