Simeone over incident: "Het was de ballenjongen"

Jw
24 april 2016, 10:54

Diego Simeone werd zaterdag naar de tribune gestuurd, omdat hij een bal in het veld zou hebben gegooid. Op die manier werd een gevaarlijke aanval van Malaga CF om zeep geholpen. Na afloop beweerde de fanatieke trainer van Atlético Madrid echter dat niet hij, maar een ballenjongen verantwoordelijk was voor de tweede bal op het veld.

"Het moge duidelijk zijn dat de scheidsrechter de juiste beslissing heeft genomen door de regels te volgen. Hij deed wat hij moest doen, namelijk de trainer van het veld sturen. Het was een jongen naast ons die het deed, maar dat verandert er niets aan", reageerde Simeone na afloop op de persconferentie.

Uit de beelden is het lastig op te maken of dat werkelijk zo was, maar Simeone wacht volgens de regels in de Spaanse competitie door zijn uitsluiting waarschijnlijk een schorsing boven het hoofd van drie wedstrijden. Dat zou betekenen dat hij de ontknoping in de Spaanse titelstrijd niet vanaf de bank kan meemaken. De Argentijnse coach ziet dat niet per se als nadeel. "Van bovenaf zie je het heel anders, dat heeft ook voordelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen