Van Geel gaat uit van zomers vertrek Vilhena

Jw
24 april 2016, 12:11

Feyenoord neemt komende zomer zeer waarschijnlijk afscheid van Tonny Vilhena. De middenvelder groeide dit seizoen uit tot een vaste waarde bij Feyenoord, maar technisch directeur Martin van Geel meldde zondag dat club en speler het niet eens zijn geworden over een contractverlenging. De 21-jarige middenvelder kan daardoor komende zomer transfervrij vertrekken.

"Het is vrijwel zeker dat Vilhena vertrekt. We zijn met Tonny, zijn vader en verschillende managers al anderhalf jaar in gesprek. Dat komt maar niet tot een oplossing. Wij vinden het allemaal doodzonde dat hij zijn contract niet verlengt", aldus Van Geel, die te gast was bij FOX Sports.

Feyenoord baalt flink van de situatie, stelt Van Geel. "Hij is opgeleid bij Feyenoord en speelt nu een paar jaar in het eerste elftal. Volgens ons zou het beter zijn als hij nog één of twee jaar hier blijft spelen en nog international wordt. Dan kan hij à la Jordy Clasie en Darryl Janmaat de stap maken. Maar het is al een aantal weken stil. We hebben hem een uiterste aanbieding gedaan, maar daar zijn ze niet op teruggekomen."

Dirk Kuyt blijft hoogstwaarschijnlijk wel langer in de Kuip. "We zijn met Dirk goed in gesprek. De intentie is om met elkaar door te gaan", aldus Van Geel, die het contract met de 35-jarige aanvaller waarschijnlijk met één jaar zal verlengen.

[photo,96077,left,]

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen