Eintracht grijpt belangrijke strohalm tegen degradatie

24 april 2016, 19:23

Eintracht Frankfurt heeft zondag een belangrijke overwinning geboekt in de strijd tegen degradatie. Bij puntenverlies tegen 1. FSV Mainz 05 zou de rol van Frankfurt bijna uitgespeeld zijn. Een 2-1 overwinning in de slotfase zorgde voor een vreugde explosie in het stadion.

Mainz is zelf in een hevige strijd verwikkeld voor een plek die recht geeft op deelname aan de Europa League of Champions League. De Europa League is al binnen handbereik, maar ook het kampioenenbal behoort nog tot de opties. Dat is na de nederlaag een stuk lastiger geworden.

Mainz kwam vanuit een vrije trap van Daniel Brosinski op voorsprong in Frankfurt. Na een klein half uur spelen trok Marco Russ de stand gelijk. Beide ploegen leken af te stevenen op een gelijkspel, maar Anis Ben-Hatira kroonde zich vlak voor tijd tot matchwinner met de 2-1.

Frankfurt staat een punt achter de plek voor de play-offs promotie/degradatie. Het gat met de veilige vijftiende stek is drie punten. Mainz staat op positie zes met vier punten achter nummer vier Hertha BSC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen