'Anderlecht aast op Vanhaezebrouck bij mislopen landstitel'

26 april 2016, 08:31

Vorig seizoen werd AA Gent voor het eerst in de geschiedenis van de club landskampioen. Daarmee veroverde het een ticket voor de Champions League, waarin de achtste finale werd bereikt. Een unieke prestatie, die grotendeels op het conto mag worden geschreven van succestrainer Hein Vanhaezebrouck. Mocht RSC Anderlecht de landstitel mislopen, dan ziet die club in de 52-jarige Belg de ideale opvolger van Besnik Hasi, zo meldt Nieuwsblad.

De Belgische krant beschrijft Vanhaezebrouck als een trainer die de bezem door de selectie kan halen, een offensief en vast spelsysteem kan inslijpen en spelers beter maakt. Opvallend genoeg verricht Mogi Bayat, de zaakwaarnemer van de succesvolle oefenmeester, werkzaamheden bij Anderlecht, dus het contact is snel gelegd.

Een eventuele overgang van Vanhaezebrouck naar Anderlecht zal voor een groot gedeelte afhangen van het vervolg van de Belgische titelstrijd. Daarin heeft Club Brugge de beste papieren en zijn ook Anderlecht en met name AA Gent nog in de race. Saillant genoeg staan laatste twee ploegen aanstaande zondag tegenover elkaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen