Tottenham Hotspur houdt hoop: "In voetbal is alles mogelijk"

26 april 2016, 10:05

Maandagavond kon Tottenham Hotspur het gat met Leicester City verkleinen tot vijf punten, maar het elftal van trainer Mauricio Pochettino kwam in eigen huis niet verder dan een gelijkspel tegen West Bromwich Albion. Toch weigert het Spurs-kamp de hoop op de Engelse titel op te geven.

"We speelden erg goed en creëerden een hoop kansen. In de tweede helft verloren we de controle en gaven we de tegenstander het geloof terug", analyseert Pochettino de wedstrijd in gesprek met Spurs TV. Hij blijft echter strijdvaardig: "We knokken door. In eerste instantie voor de titel en als dat niet mogelijk is voor het behouden van de tweede plek. We moeten ons hoofd omhoog houden."

Zeven punten achterstand met nog drie duels te spelen is een bijna onmogelijke marge, maar het lastige programma van Leicester biedt Tottenham hoop. "Zij spelen komend weekend om Old Trafford tegen Manchester United en daar winnen ze niet zomaar." Daarna ontvangt de koploper Everton en de laatste wedstrijd is opnieuw lastig: Chelsea-uit. "We houden hoop, in voetbal is alles mogelijk."

Ook topscorer Harry Kane (24 goals) houdt vertrouwen. "Alles wat we kunnen doen, is blijven knokken tot het einde. We zijn allemaal erg teleurgesteld, maar we moeten elkaar blijven steunen door dik en dun." Spurs gaat komend weekend zelf op bezoek bij Chelsea, speelt nog thuis tegen Southampton en sluit het seizoen af tegen Newcastle United.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen