Aanklager wil Kramer drie wedstrijden laten toekijken

Ger
26 april 2016, 20:55   Bijgewerkt: 26 april 2016, 21:43

Feyenoord kan in de resterende wedstrijden van dit seizoen wellicht niet meer over Michiel Kramer beschikken. De aanklager betaald voetbal wil de spits van Feyenoord voorlopig aan de kant houden voor zijn gedrag tijdens het treffen met FC Groningen. Hij eist vier duels schorsing, waarvan één voorwaardelijk.

Kramer had het deze maand tegen Groningen (1-1) aan de stok met meerdere tegenstanders. Voor het omver duwen van Rasmus Lindgren kreeg hij van scheidsrechter Dennis Higler een gele kaart, maar het naar de keel grijpen van Etiënne Reijnen werd door de arbitrage gemist. De aanklager wil hem vanwege die laatste actie alsnog straffen. Als het voorstel overeind blijft, mist Kramer dit seizoen de wedstrijden tegen Willem II (uit) en NEC (thuis). Bovendien moet hij in de nieuwe voetbaljaargang de strijd om de Johan Cruijff Schaal aan zich voorbij laten gaan.

De zaak rond Kramer zou eigenlijk vorige week donderdag al dienen, maar werd uitgesteld omdat Reijnen ziek was. Om die reden kon Kramer afgelopen zondag gewoon meedoen in de bekerfinale tegen FC Utrecht (2-1). De uitspraak van de tuchtcommissie is donderdagochtend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen