Hazard mikt op heldenstatus: "De ster van het EK worden"

27 april 2016, 10:06

Eden Hazard hoopt aankomende zomer in Frankrijk de ster van het EK te worden. Die uitspraak is enigszins opvallend te noemen. De speler van Chelsea maakt namelijk een teleurstellend seizoen door in de Premier League.

Afgelopen weekeinde scoorde Hazard tegen Bournemouth (4-1) pas zijn eerste twee doelpunten van het seizoen. In die wedstrijd keerde de Belgisch international terug van een heupblessure. "Aan de kant staan is niet fijn, maar het stelt je in staat te ontspannen en wat uit te rusten", vertelt Hazard aan Antenne Centre.

"Ik zal dus wellicht frisser zijn voor het EK, maar we zullen zien of het een goede of een slechte zaak was. Na een maand aan de zijlijn stond ik te popelen om op het gras te staan en doelpunten te maken."

Hazard hoopt met België hoge ogen te gooien op het EK. "Ik wil de ster van het EK worden en ik denk dat heel België dat ook wil. Ik ga het maximum geven om te kunnen slagen en ik zal klaar zijn bij de start van het toernooi. Ik zal alles geven om het EK te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen