Wildschut: "Ultieme doel blijft de Premier League"

27 april 2016, 10:29

Yanic Wildschut droomt van een avontuur in de Premier League. De vleugelspeler beseft dat hij zich daarvoor eerst nog moet bewijzen in de Championship.

De aanvaller verruilde dit seizoen de Championship voor de League One. Omdat de oud-speler van onder meer PEC Zwolle weinig speelminuten kreeg bij Middlesbrough besloot hij voor een overstap naar Wigan Athletic te kiezen.

Dit seizoen staan er 32 competitiewedstrijden achter zijn naam, waarin Wildschut vijf doelpunten maakte. Daardoor is hij opgenomen in het Team van het Jaar. Wigan lijkt promotie naar de Championship niet meer te kunnen ontlopen. "Ik kijk er al erg naar uit om het een heel seizoen lang te laten zien in de Championship", vertelt hij aan Voetbal International.

"Vorig seizoen heb ik maar elf wedstrijden in die competitie mogen spelen en ik vond dat ik niet op dat niveau misstond. Mijn ultieme doel blijft natuurlijk de Premier League, maar ik weet dat dat op dit moment nog te hoog gegrepen is. Eerst maar eens zorgen dat we er met Wigan inblijven komend seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen