Spelers van Russische hekkensluiter weigeren te trainen

27 april 2016, 11:21

De spelers van Mordovia Saransk uit Rusland weigeren voorlopig te trainen. Saransk staat onderaan in de Russische Premier League. Ze protesteren omdat ze al drie maanden geen salaris hebben ontvangen.

"De hele spelersgroep heeft deze beslissing genomen", vertelt hoofdtrainer Marat Mustafin aan Sport Express. "We hopen dat we snel met de clubdirectie rond de tafel kunnen zitten. Dit is een probleem waarvoor een oplossing moet worden gevonden."

Met achttien punten staat Mordovia op de laatste plek in de competitie. De achterstand op plek veertien bedraagt twee punten. Die positief geeft recht op deelname voor play-offs om promotie/degradatie. De competitie in Rusland telt nog vijf speelronden.

Zondag staat het duel met koploper FK Rostov op het programma. Dan zullen de spelers volgens een woordvoerder wel op het veld verschijnen. "Er is geen sprake van een boycot. De club heeft de spelers beloofd dat er binnen een week een oplossing zal zijn. Misschien is die er al in een van de komende dagen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen