Pochettino staat open voor functie bij Paris Saint-Germain

27 april 2016, 15:11

Mauricio Pochettino maakt indruk als hoofdtrainer van Tottenham Hotspur. De Londenaren verspeelden afgelopen weekend waarschijnlijk hun laatste kans op de titel, maar presteren boven verwachting met een tweede plaats.

De Argentijn heeft nog een contract voor drie seizoenen, maar durft desondanks hardop te dromen. "Ik heb altijd gezegd dat ik het fantastisch zou vinden om bij een grote club als Paris Saint-Germain aan de slag te gaan", vertelt de oefenmeester aan RMC. "Of ik naar Parijs wil komen? Het is een van mijn dromen."

"Ik probeer al hun wedstrijden mee te pakken, zeker in de Champions League. De strijd om het Franse kampioenschap is misschien niet zo spannend omdat PSG zoveel sterker is dan de rest, maar ik volg het op de voet want het is een belangrijke bron van spelers. Er zit daar veel talent, dus ik moet de Ligue 1 wel volgen."

Een van de spelers uit de Franse competitie die in Londen op de radar is verschenen is Michy Batshuayi van Olympique Marseille. "We gaan deze zomer op zoek naar een spits, dat is duidelijk. Michy is een jonge speler met veel talent, hij staat bij veel clubs op het lijstje. Hij heeft veel potentie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen