Voorzichtige gokker zal balen van titel Leicester City

27 april 2016, 20:16

Mocht Leicester City niet bezwijken onder de druk en de titel in de Premier League pakken, dan zal één gokker daar behoorlijk van balen. Bij een kampioenschap van de stuntclub van Claudio Ranieri loopt hij namelijk ruim 3.000 euro mis.

Een niet bij naam genoemde gokker zette in de zomer van 2015 50 Britse penny, zo'n 65 eurocent, in op een landstitel voor Leicester City. Als The Foxes inderdaad kampioen zouden worden, dan kreeg de persoon 5.000 keer zijn inzet uitbetaald, oftewel ruim 3.200 euro. Na de eerste speelronde, waarin Leicester City een zege boekte, besloot de gokker echter zijn bet af te kopen en een verlies van vijf penny te pakken.

"Dit is echt een mysterie. Hij zal er goed ziek van zijn", zegt een woordvoerder van het bewuste wedkantoor Ladbrokes tegen de BBC. Leicester heeft aan één zege in de komende drie duels genoeg om de landstitel binnen te halen. "Hij moet haast wel de boeken ingaan als de meest ongelukkige gokker. Na de eerste zege moet hij gedacht hebben dat het daarna wel afgelopen zou zijn geweest en dat hij daarom besloot zijn verlies te pakken."

Ladbrokes probeert in contact te komen met de gokker om hem alsnog een presentje te geven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen